Nieuw bestuur voor sp.a Willebroek

Nieuw bestuur voor sp.a Willebroek

Op maandag 9 januari hield de Willebroekse afdeling van sp.a haar algemene ledenvergadering. Er werd een nieuw bestuur gekozen.

Tijdens deze bijeenkomst wordt tweejaarlijks het partijbestuur opnieuw samengesteld. Dit bestaat uit 36 partijleden die op maandelijkse basis vergaderen.

In de schoot van die vergadering werd ook een dagelijks bestuur verkozen. Gewezen voorzitter Bart Tas besloot in oktober ll. omwille van professionele redenen zijn mandaat ter beschikking te stellen. Ondervoorzitter Nick Van kerckhoven nam op dat moment de fakkel voorlopig over, tot aan deze verkiezing.

Na enkele maanden had Van kerckhoven duidelijk de smaak te pakken, want hij was kandidaat om sp.a Willebroek nu ook effectief voor twee jaar te gaan leiden. Samen met twee ondervoorzitters, Ingrid Verschueren en Bart Tas, secretaris Anita Moens, penningmeester Stany Bemus, de fractieleiders uit de gemeente- en de OCMW-raad, Marc De Laet en Marc Van Gyseghem aangevuld met de 3 leden Griet Reyntiens, Jeroen Van Santvoort en Guy Vermeren gaat hij aan de slag.

“Een niet onbelangrijke periode”, zegt Van kerckhoven. “Het zal niemand ontgaan dat er in oktober 2018 belangrijke verkiezingen op de agenda staan”.

sp.a Willebroek wil in ieder geval alles in het werk stellen om bij die gemeenteraadsverkiezingen opnieuw de grootste partij van de gemeente te worden en op die manier weer bij het beleid betrokken te worden.

15936417_10209613633208894_6728609727747910310_o

Het nieuwe dagelijks bestuur

Op de foto van links naar recht:

Jeroen Van Santvoort (Jongsocialisten), Ingrid Verschueren (ondervoorzitter), Anita Moens (secretaris), Griet Reyntiens (lid), Nick Van kerckhoven (voorzitter), Marc De Laet (fractieleider gemeenteraad), Bart Tas (ondervoorzitter), Marc Van Gyseghem (fractieleider OCMW-raad), Stany Bemus (penningmeester) en Guy Vermeren (lid)

 

Artikel GVAArtikel HLN